Beoordelingen:

 
 

673 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Fiem Smart Broedmachine [CLONE] [CLONE] [CLONE] [CLONE] [CLONE] [CLONE]

Onze meest verkochte broedmachine!

List price: 219,00
Onze prijs: 199,00
(Including tax) You save: €20,00 (9%)
BROSMA-BLUE
In stock
+

De nieuwe broedmachine Fiem Smart!

Nu met verbeterde thermostaat in de kleur blauw en groen!

Bestel je deze broedmachine bij ons? Dan krijg je dit er GRATIS bij!

 • TOEGANG tot de helpdesk voor al je broedvragen
 • Gratis stappenplan om in 6 stappen eieren uit te broeden
 • Gratis Nederlandstalige handleiding
 • Gratis 10 geheimen van topfokkers voor uitmuntende broedresultaten


Door de degelijke kwaliteit, goede uitkomst resultaten en het gebruiksgemak (je hoeft er maar 1x per 2 dagen naar te kijken!) is dit de ideale broedmachine om kippen, kwartels of fazanten eieren mee uit te broeden.

Veel beginnende broeders maken fouten, deze fouten hebben soms fatale gevolgen voor de kuikens. We kregen regelmatig de vraag van klanten, hoe het kon dat de uitkomst bij hen slecht was, terwijl ze alles deden wat ze konden. Door kleine, eenvoudig te verhelpen foutjes, kunnen kuikens soms niet uit het ei komen, of worden ze na de geboorte ziek.

Dat is natuurlijk zonde, daarom hebben we samen met verschillende bekende fokkers gepraat om te achterhalen hoe het komt, dat zij zulke goede resultaten behalen.

Op basis van deze informatie hebben we de "10 geheimen van topfokkers voor gegarandeerd goede broedresultaten" geschreven. Deze geheimen krijg je GRATIS bij aanschaf van deze broedmachine.

Na het lezen van deze -eenvoudig toepasbare- tips wordt het uitbroeden van de eieren een eitje en haal je met gemak uitkomst resultaten van 80%!


Reacties van klanten:

Corry van der Schansen - Leghennen

"Wij hebben al jaren kippen en ik dacht er al een tijdje over om een broedmachine aan te schaffen, we stelde het steeds maar uit omdat we allebei ook niet echt goed wist waar we op moesten letten.

Deze broedmachine zag er wel leuk uit, maar ik was een beetje bang dat de resultaten tegen zouden vallen omdat ik dacht dat hij speciaal voor kinderen gemaakt was. Een dame van Kleinveeservice heeft me aan de telefoon kunnen overtuigen dat dit voor ons de beste keus was. Ik ben blij met haar advies want deze broedmachine heeft de eerste broedronde al 19 kuikens uitgebroed! Super schattig, nu staan ze in de woonkamer onder een warmteplaat. Een van onze kleinkinderen is handig op marktplaats en hij gaat de kuikens te koop zetten om zo een zakcentje bij te verdienen.

We hebben al veel plezier beleefd aan de broedmachine, het uitkomen van de eieren is iets waar ik uren naar kan kijken. Nu we de kuikens verkopen verdiend Rens er nog geld mee ook! Het is een fijn apparaat, super makkelijk in gebruik, je steekt de stekker in het stopcontact en hij doet het. En het stappenplan dat je er bij krijgt vond ik ook erg prettig, je kunt daarmee precies zien wat je welke dag moet doen.

Voor ons is deze machine ideaal en als je wilt beginnen met het uitbroeden van eieren, dan is dit echt een aanrader. Wij vinden deze broedmachine heel makkelijk in gebruik en bijna alle eieren komen er in uit.

Ps. Ik heb later wel een los hygrometertje bij besteld, ervaren broeders doen het misschien op gevoel maar ik vind het fijn om te meten of de luchtvochtigheid wel echt goed is."


"De kinderen uit onze klas waren betoverd - tijdens de openavond hebben de kuikens en aangepikte eieren, het meest bekijks gehad van de hele school"

"Zelfs mijn donkerbruine Marans eieren, met een super harde schaal, komen uit in deze machine. Echt een toppertje!"

"Van de 20 eieren zijn er 19 uitgekomen! Echt super! Dankzij de 10 geheimen weet ik nu eindelijk wat ik altijd fout deed!"

" Nooit geweten dat het zo leuk zou zijn! De kinderen hebben de kuikens zelf kunnen uitbroeden en nu mogen ze ze verkopen. Met de opbrengst gaan we met de klas een broedmachine doneren aan een school in Afrika."

" Ik broed in deze broedmachine Cochin krieltjes en zijdehoentje, de kuikens verkoop ik weer."


Garantie

Kleinveeservice garantie

Is deze broedmachine toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Geen probleem! Wij hanteren een 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Zonder vragen, zonder gezeur! Je krijgt het volledige order bedrag van ons terug. Alleen de kosten voor het retour zenden van zijn voor je eigen rekening.


Twijfel je of je wilt beginnen met broeden?

Lijkt het broeden je leuk en goed voor je kinderen maar weet je nog niet of je straks ook echt kippen wilt gaan houden? Dat snappen wij helemaal. Daarom kun je bij ons naast je broedmachine ook broedeieren bestellen, mag je de kuikens uit deze eieren altijd bij ons terug brengen! Ook als de kippen al groot zijn.


Vragen?

Heb je nog niet veel ervaring met broeden en weet je daarom niet precies waar je op moet letten? Wij hebben een handig stappen plan geschreven waarin elke stap duidelijk wordt uitgelegd. En ben je aan het broeden en heb je een vraag? Dan mag je ons altijd bellen, zelfs in het weekeinde. We helpen je graag!


De broedmachine fabrikant Fiem

Fiem is de grootste fabrikant van broedmachines in Europa en Kleinveeservice is de officiële hoofddealer van Nederland.

De broedmachines van Fiem zijn ontworpen voor het leveren van optimale prestaties en zijn heel erg gemakkelijk in gebruik. De elektronische thermostaat zorgt voor een makkelijke en nauwkeurige temperatuurregeling die eenvoudig kan worden gemeten op de bijgeleverde thermometer. Het met siliconen bedekte verwarmingselement in combinatie met de hoogstaande ventilator zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte. De constante beweging van het automatisch keersysteem zorgt voor een goede ontwikkeling van de kuikens. Kortom, de broedmachines van Fiem zorgen voor onbezorgd broedplezier.


De broedmachine Fiem Smart

De broedmachine Smart van Fiem is een hele mooie broedmachine met uitmuntende broedresultaten. Door de mooie eivormige koepel is het broedproces van alle kanten perfect te volgen. Door de elektronische thermostaat blijft de broedmachine perfect op temperatuur en de luchtvochtigheid kan eenvoudig geregeld worden. Hiervoor zijn 4 uitsparingen in de bodem van de broedmachine gemaakt waar water in gegoten kan worden. We adviseren om bij deze broedmachine een hygrometer aan te schaffen om de luchtvochtigheid in de gaten houden. Vanaf de 5de dag kunnen de eieren worden geschouwd, dit doe je door in een donkere ruimte de eieren op een schouwlamp te zetten. Als de eieren helemaal doorschijnend zijn, zijn ze niet bevrucht. Zie je adertjes lopen dan zijn ze wel bevrucht en kunnen er kuikens uitkomen.

Dit alles maakt het een perfecte machine voor beginnende hobbyisten, scholen en kinderdagverblijven.

Mooi en praktisch en te gebruiken als broed en uitkomst machine voor alle soorten eieren.

kwartels in een fiem smart broedmachine

Eigenschappen:

 • Automatisch keersysteem
 • 4 verschillende compartimenten zorgen ervoor dat de luchtvochtigheid goed te regelen is.
 • Temperatuur kan gemeten worden mbv de glazen graden/ farenh. thermometer.
 • Een analoge elektronische thermostaat van zeer hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de temperatuur gemakkelijk en precies geregeld wordt.

Aantal eieren per soort:

 • Kip 24
 • Fazant 27
 • Eend 20
 • Kwartel 45
 • Kalkoen14
 • Gans 12

Deze broedmachine wordt geleverd met:

 • GRATIS Nederlandse broedhandleiding, geschreven voor basisschool leerlingen
 • GRATIS Thermometer (LET OP! deze is verpakt in piepschuim, dus niet weggooien)
 • GRATIS Verzending
 • BONUS "10 geheimen van topfokkers voor gegarandeerd betere broedresultaten"

Technische gegevens van de broedmachine Fiem Smart:

 • Stroom V/Hz 220-230 / 50-60
 • Maximaal stroom verbruik Watt. 135
 • Maten mm 400x325x260mm

Kleuren van de broedmachine:

De Fiem Smart is leverbaar in 2 kleuren:

Detail video van de broedmachine Fiem SMART


Wij hebben al jaren kippen en ik dacht er al een tijdje over om een broedmachine aan te schaffen, we stelde het steeds maar uit omdat we allebei ook niet echt goed wist waar we op moesten letten.

Deze broedmachine zag er wel leuk uit, maar ik was een beetje bang dat de resultaten tegen zouden vallen omdat ik dacht dat hij speciaal voor kinderen gemaakt was. Een dame van Kleinveeservice heeft me aan de telefoon kunnen overtuigen dat dit voor ons de beste keus was. Ik ben blij met haar advies want deze broedmachine heeft de eerste broedronde al 19 kuikens uitgebroed! Super schattig, nu staan ze in de woonkamer onder een warmteplaat. 1 van onze kleinkinderen is handig op marktplaats en hij gaat de kuikens te koop om zo een zakcentje bij te verdienen.

We hebben al veel plezier beleefd aan de broedmachine, het uitkomen van de eieren is iets waar ik uren naar kan kijken. Nu we de kuikens verkopen verdiend Rens er nog geld mee ook. Het is echt een fijn apparaat, super makkelijk in gebruik, je steekt de stekker in het stopcontact en hij doet het. En het stappenplan dat je er bij krijgt vond ik ook erg prettig, dan kun je precies zien wat je welke dag moet doen.
Voor ons is deze machine idaal en als je wilt beginnen met het uitbroeden van eieren, dan is dit echt een aanrader. Wij vinden deze broedmachine heel makkelijk in gebruik en bijna alle eieren komen er in uit.
Ps. Ik heb later wel een los hygrometertje bij besteld, ervaren broeders doen het misschien op gevoel maar ik vind het fijn om te meten of de luchtvochtigheid wel echt goed is.
We hebben deze broedmachine in februari gekocht, wat ons betreft een prima koop. We hebben er tot nu toe cochin krieltjes in uit gebroed en leghennen. Beide met een prima resultaat 16 van de 20 eieren zijn uitgekomen en van de overige 4 waren 2 kuikentjes niet bevrucht. We hebben wel gemerkt dat het voor de luchtvochtigheid belangrijk is om de broedmachine redelijk vol te leggen . De laatste keer hadden we maar 4 cochin eitjes en toen hebben we de broedmachine verder vol gelegd met kippeneieren. Dat ging prima, alle 4 de cochin eitjes kwamen uit. Deze tip kregen we van Els van KleinveeService. Ik heb al 3 keer met vragen gebeld, niet alleen voor deze broedmachine maar ook over de opfok van onze kuikens (we zijn pas net begonnen) en ik kreeg elke keer een uitgebreid en enthousiaste uitleg, je kunt wel merken dat ze er zelf ook veel broeden. Wat betreft de handleiding, voor ons was het allemaal erg duidelijk en vanzelf sprekend. Kortom, wij zijn zeer tevreden met onze broedmachine! Volgende week de laatste ronde erin en dan mag hij weer uitrusten tot het volgende seizoen..
Write a review

...