Beoordelingen:

 
 

2282 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Konijnengaas op rol mazen: 16x16mm draaddikte:1.2mm

"Na 8 jaar buiten nog geen roestvlekje te vinden"

Adviesprijs: 129,95
Onze prijs: 119,95
(incl btw) U bespaart: €10,00 (8%)
G1616120-KON
Op Voorraad
+

Dubbel verzinkt konijnengaasKonijnengaas te koop

Gaas om konijnen binnen te houden

Misschien ken je ze wel, van die hokken waar konijnen in liggen waar bijna nooit naar om gekeken wordt... Super jammer, vooral omdat het zulke gezellige dieren zijn.

Hebben jou konijnen ook behoefte aan meer ruimte om te rennen en te springen en heb je nog een hoekje over in je tuin? Dan is een konijnen ren een leuke oplossing, het ziet er gezellig uit en je konijnen worden erg blij van de extra ruimte. Het maken van een konijnenren hoeft niet moeilijk te zijn, met dit konijnengaas en een paar weipalen kun je al een hele leuke ren maken, en je bepaalt zelf hoe groot het wordt.

Gaas om konijnen buiten te houden

Heb je een moestuin waar regelmatig knaagdieren op bezoek komen?Bijna alle mensen met een moestuin kennen dit gevoel:

Wekenlang ben je bezig met het je planten, zaaien, verpotten, water geven en onkruid weg halen.. en als het dan bijna tijd is om te oogsten... is alles weg... vernield en opgegeten door konijnen. Al je inspanning is voor niks geweest! Sommige mensen raken zo teleurgesteld of worden zo boos dat ze stoppen met de moestuin.

Om te voorkomen dat dit nog een keer gebeurd kun je gaas rond je moestuin spannen, zo kunnen de konijnen er niet meer in. Het is bij het maken van een afrastering om konijnen buiten te houden belangrijk om 50 cm onder de grond te beginnen met het gaas, daarnaast kun je het, het beste, schuin naar buiten in het zand ingraven, dan kunnen de konijnen er ook meer onderdoor graven.

Bij het kiezen van je konijnengaas belangrijk om te letten op de volgende punten:

1. Kies voor fijnmazig vierkant gaas max. 25 mm zodat ze er niet door kunnen, konijnen hebben weinig ruimte nodig (zie foto hieronder)

2. Kies voor konijnengaas met een stevige draaddikte. Hoe dik de draad moet zijn, is afhankelijk van de maaswijdte. Bij bij mazen van 25 mm adviseren we een draad van minimaal 1,75 mm terwijl je bij een maaswijdte van 13 mm al genoeg hebt aan een draaddikte van 1,05 mm.

3. Omdat het gaas voor een gedeelte onder de grond zit, is het belangrijk dat het niet gaat roesten. Wij adviseren daarom om te kiezen voor gaas met een pvc laag, of voor gaas dat minimaal 2 x verzinkt is. Gaas dat maar 1 x verzinkt is heeft een hele dunnen beschermlaag waardoor het heel snel kan gaan roesten en dan wordt het minder sterk en komen er gaten in.


Eigenschappen van het konijnengaas

De voordelen:

  • Stevig, dik gaas, waardoor je konijnen goed beschermd zijn tegen roofdieren en het gaas mooi strak blijft staan.
  • Dubbel verzinkt, waardoor het gaas een dikke beschermlaag heeft en niet gaat roesten.
  • Binnen 2 werkdagen thuis bezorgd, kun je lekker snel aan de slag en hoef je het niet zelf in en uit de auto te tillen. Vanaf 99,00 versturen we het gaas ook nog eens GRATIS, daaronder bedragen de verzendkosten 6,95.
  • Niet goed geld terug, is het toch niet wat je ervan had gedacht? Geen probleem, als je het binnen 14 dagen terug stuurt, betalen we je het volledige aankoop bedrag, binnen 2 werkdagen, terug.
  • Europese kwaliteit, dit gaas komt van de Italiaanse producent Avinet en is van oerdegelijke kwaliteit.
  • Scherp geprijsd


Onze ervaring met dit konijnengaas

Wij gebruiken het gaas zelf als afrastering met een houten frame, dit gaas leent zich daar perfect voor. Het is stevig, gemakkelijk te spannen en slijtvast. Deze foto is 5 jaar na het aanbrengen van het gaas gemaakt en zit nog overal strak en is vrij van roest.

Wij hebben op deze foto 19x19x1,45 mm gaas gebruikt.

In welke maaswijdte is het gaas verkrijgbaar?

Vierkant gaas:

In ons assortiment vierkant gaas vind je 4 maaswijdtes namelijk 13x13 mm, 16x16 mm, 19x19 mm en 25x25 mm en diverse draaddiktes. Deze maten verkopen we allemaal op rollen van 25 meter lang en 1 meter hoog, bovenaan deze pagina naast de bestel knop kun je aangeven welke maat je wilt. Het konijnen gaas van 19x19 mm is ook verkrijgbaar in rollen van 50cm hoog via deze link.

Vierkant gaas met PVC coating:

Naast dubbel verzinkt gaas verkopen we ook gaas met een PVC coating, dit gaas is leverbaar in de kleuren groen en zwart. De maaswijdte van dit gaas is 13x13 mm met een draaddikte van 1.2 mm. Groen gaas en zwart gaas is verkrijgbaar in rollen van 25 meter lang. Wat betreft de hoogte kun je kiezen tussen 50 cm en 100 cm.


Zeskantgaas:

Het zeskant gaas, ook wel dubbeltjes gaas genoemd, kun je vinden via onderstaande link.

Rol 1 meter hoog, 25 meter lang. De mazen hebben een diameter van 13 mm met de draaddikte is 0,7 mm 49,95

Rol 1 meter hoog, 50 meter lang. De mazen hebben een diameter van 25 mm met de draaddikte is 0,8 mm 89,95

Garantie

Kleinveeservice garantie

Is dit konijnengaas toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Geen probleem! Wij hanteren een 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Zonder vragen, zonder gezeur! Je krijgt het volledige order bedrag van ons terug. Alleen de kosten voor het retour zenden van zijn voor je eigen rekening.Wil je advies bij het kiezen van je konijnengaas? Bel of mail ons dan gerust. We helpen je graag! 0497-844325 / info@kleinveeservice.nl


Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

...wire mesh for rabbits